Opening LSI

EVENEMENTEN
 

CONCEPT EN ORGANISATIE
 

GW communicatie en evenementen is breed inzetbaar voor de organisatie van zakelijke en publieksevenementen. Van concept tot en met uitvoering van een grote partij voor honderden gasten of een kleinschalige bijeenkomst. GW denkt mee en organiseert concerten, symposia, congressen, werkbezoeken, gala’s, jubileumfeesten, etc. Door jarenlange ervaring en een breed netwerk weet GW welke wegen te bewandelen daar waar het gaat om inzet van leveranciers, locaties, sprekers, pers etc. 

 

EXPERTISE


Het gehele traject kan door GW communicatie & evenementen worden verzorgd, vanaf het bedenken van het juiste concept tot en met de uitvoering van het evenement. Denk hierbij aan het vinden van de juiste locatie, het bepalen van de juiste look and feel, het vinden van de geschikte cateraar, het inzetten van diverse onderaannemers voor diverse ondersteunende faciliteiten (tenten, catering, meubilair, techniek, AV-middelen, etc.), geschikt entertainment en sprekers, het maken van de afspraken, vervaardiging van offertes, planning en draaiboek, uitnodigingstraject, gastenregistratie, promotie, perstraject en de uiteindelijke coördinatie tijdens het evenement. 

 

NETWERK
 

GW communicatie & evenementen beschikt over een breed netwerk met relevante expertise. Waar nodig kan hier een beroep op worden gedaan, zowel in uitvoering als bij ondersteuning bij grootschalige evenementen.

 

GW communicatie & evenemten is aangesloten bij ZEP030
(community voor zelfstandige eventprofessionals Utrecht)

Familiedag Faculteit Geowetenschappen, UU
Sweet Sorrow Award finale 2019