GEO FAMILY GET TOGETHER NIEUWBOUW GEOWETENSCHAPPEN

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwbouw van de faculteit Geowetenschappen, heeft GW in opdracht van de Universiteit Utrecht meegewerkt aan de organisatie van een drietal evenementen hiervoor.

GEO Family get together nieuwbouw Geowetenschappen

Het tweede evenement ter gelegenheid van de nieuwbouw van de faculteit Geowetenschappen was bestemd voor medewerkers en hun familieleden. Dit evenement vond grotendeels buiten plaats op het terrein van de nieuwbouw van de faculteit, in de vorm van een foodtruck festival. Onder grote stretchtenten kon men aan de feestelijk gedekte lange tafels, genieten van de consumpties die werden bereid in de foodtrucks. Door kinderen kon worden deelgenomen aan tal van activiteiten in en rondom en het gebouw, terwijl de ouders gezellig konden bijpraten aan de lange tafels. De muzikale omlijsting werd verzorgd door jazz-kwartet Pierre et les optimistes. 

GW verzorgde in samenwerking met de communicatiemedewerkers van de Universiteit Utrecht de gehele organisatie van deze GEO family get together, inclusief het uitnodigingstraject.

Opdrachtgever: Universiteit Utrecht, faculteit Geowetenschappen. 

www.uu.nl