Domtoren in Utrecht

GW 

GW staat voor Georgette van de Water, eigenaar van GW communicatie & evenementen.  Als ervaren eventmanager en communicatieprofessional is Georgette breed inzetbaar op (freelance) projectbasis. Haar thuisbasis is Utrecht.
 

Georgette streeft ernaar constant op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Bovendien is zij flexibel en heeft zij een breed zakelijk netwerk, waardoor opschaling bij grote projecten geen probleem hoeft te zijn.
 

ONTZORGEN


Wil je een evenement organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen en waar je allemaal aan moet denken? Of heb je het zo druk met je dagelijkse werkzaamheden dat je het er onmogelijk bij kunt doen? Georgette regelt het graag en goed voor je. 

Haar kracht ligt in het ontzorgen. Naast organisatie van evenementen is zij ook inzetbaar voor social media-trajecten, het verzorgen van content voor websites, perstrajecten, drukwerktrajecten, lobbytrajecten, schrijven van copy, etc. 


 

ACHTERGROND


Oorspronkelijk komt Gerorgette uit Apeldoorn (1970) waarvandaan zij, na het behalen van haar HAVO en MEAO-CE diploma's, naar Utrecht is vertrokken. Na haar studies aan de HEAO (CE) en Schoevers 
(Accountmanager, NIMA-A, NGPR-A) is zij gaan werken bij E&Y Management Consultants, waarna zij vervolgens aan de slag is gegaan als accountmanager bij reclamebureaus in Leusden (NZP), Bunnik (Firm United) en Bussum (F&M). Vervolgens is zij zich meer op congresorganisatie gaan richten bij congresbureau CCCM te Hilversum. Daarna heeft Georgette enige jaren als projectmanager op evenementen en communicatieprojecten bij EPP te Utrecht gewerkt. In december 2014 is zij haar eigen onderneming GW communicatie & evenementen gestart.

ZEPNL


Sinds 2018 zet Georgette zich in als regiocoördinator van ZEP030, de Utrechtse regio binnen ZEPnl. ZEPnl is een nationale zakelijke community voor zelfstandige eventprofessionals binnen diverse regio’s die kennis willen delen, willen samenwerken en synergie willen creëren. Het vormt een mooi netwerk om samenwerkingen met andere eventprofs mee aan te gaan. Meer informatie is hier te vinden op zepnl.nl

Georgette van de Water
Logo ZEPnl.PNG